Hálózat

Számítógépes hálózat nélkül ma már egy cég működése sem elképzelhető. Tudta, hogy a megfelelő hálózatépítés nemcsak az internet kiépítéséhez fontos? Talán Ön is tapasztalta már, hogy lassan minden műszaki berendezés összeköttetésbe kerül az informatikai hálózattal. A nyomtatók, faxok és telefonok már régóta részét képezik a vállalati informatikának, lassan pedig követik őket a kamerák, beléptető rendszerek, majd tűzjelző- és riasztóberendezések. Nem nehéz tehát belátni: kiemelkedően fontos, hogy a vállalat informatikai hálózata stabil és időtálló legyen.

Van egy jó hírünk: mindez jelentősen kevesebb költséget jelent Önnek. Hiszen több, különálló hálózat üzemeltetése helyett elég csupán egy, jól működő rendszert kiépíteni. Teljes körű hálózatépítést és üzemeltetést vállalunk intézmények, vállalatok, akár multik számára is az egész országban. Bizonyára Önben is felmerült a kérdés, hogy a cégében milyen típusú hálózat működne a legjobban. Nem kell törnie tovább a fejét, hosszú évek tapasztalataival segítünk a leghatékonyabb megoldást megtalálni a problémáira.

Bármilyen felépítésű is az Ön informatikai rendszere, biztos lehet benne, hogy kiválasztjuk az Ön számára leginkább működőképes hálózati rendszert. Tisztában vagyunk az árakkal és nem hagyjuk, hogy cége felesleges költségekbe verje magát!

Stabil és nagy hatósugarú Wi-Fi hálózatot szeretne? A Wi-Fi népszerűsége napjainkban meredeken növekszik, bár a Wi-Fi hálózat lassabb és kevésbé megbízható, mint a kábeles hálózatok, de vannak vitathatatlan előnyei. Mindenképpen javasolt egységes, menedzselt Wi-Fi hálózatot építeni, különböző biztonsági szintekkel. Forduljon hozzánk bizalommal! Az egész országban vállalunk hálózatépítési munkálatokat, közben garantáljuk a gyorsaságot, szakértelmet és precizitást.