Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai berendezések és kiegészítők telepítése, üzemeltetése és folyamatos karbantartása. Kamera rendszerek teljeskörű tervezése, beléptető rendszerek naprakész üzemeltetése, kezdetektől a teljes rendszer üzemeltetéséig. Monitorozás, szakemberképzés üzemeltetéshez, a teljes rendszerfelügyeletig. Lakások, házak, melléképületek, járművek, kertek riasztó- és távfelügyelettel való teljeskörű védelme.

Mai világunkban elengedhetetlen a biztonsági rendszerekkel történő vagyonvédelem. Magánemberként, vagy cégként, megkerülhetetlen tulajdonának és ingóságának védelme. A mai technológia lehetőséget biztosít, hogy akár saját magunk is figyelemmel kísérhessük vagyonunk védelmét, bárhol is a világon.

Vagyonvédelem mobil alkalmazásról a lehető legkönnyebben, gépjárműve, lakása, háza, irodája, számítógéprendszere, nyaralója, mind egy helyen egy védelmi rendszerben. Teljeskörű kezelés azonosítással, akár kép vagy video betekintés riasztás közben.

Jármű követés, támadásjelzés a diszpécser, vagy az Ön részére. Tartsa saját kezében a cége, avagy privát vagyonát! Ne hagyja, hogy megkárosítsák, meglopják, legyen Ön az első aki értesül minden ilyen jellegű információról. Kérje elképzelésének megfelelően megtervezett rendszerét, melyet több lépcsőben is megvalósíthat, illetve a későbbiekben bővíthet.