Hangtechnika

Nehéz eldöntenie milyen technikát alkalmazzon különleges feladataihoz? Néhéz dönteni, melyik Önnek a legmegfelelőbb hangkeverő pult? Hívjon bizalommal, teljes körű képet kaphat a ma forgalomba lévő technikákról, segítünk a döntésében, hogy Őn bármilyen lehetőségre készen álljon hangtechnikájával.

Fontos a megjelenés, a kezelhetőség, a minőség, a teljesítmény, a szállíthatóság, de talán a legfontosabb a biztonságos működtetés. A nálunk megrendelt hangtechnika biztonságos működtetéséhez szakszerű felvilágosítást adunk Önnek, igénye szerint, illetve segítünk a megfelelő kábelek és hozzá tartozó szállító rack ládák beszerzésében, méretre való elkészítésében. Használja ki több tíz éves tapasztalatunk és hozzá tartozó szaktudásunk minden apró részletét.

Fix hangtechnikát szeretne vendéglátó helységében, termeiben, szabadtéri helyeken? A legjobb helyen jár, hiszen nem csak a beszerzést, a telepítés gondjait is levesszük a válláról. Telepítéseink egyik legfontosabb szabálya, minden kábelt a lehetőségekhez mérten rejtsünk el a szemek elől az összhatás kedvéért, illetve az olyan hangképet alkossunk, mely minden hallgató számára megnyerő. Nem utolsó sorban, igény esetén közvetlen kollégái a szakszerű kezelés elsajátításában részesülhetnek.

Ne feledje, készülékei karbantartást igényelnek, melyet akár helyszínen, vagy nagyobb karbantartási munkálatok elvégzése esetén műhelyben, szakemberekkel végeztethet. Bármilyen hangtechnikai kérdésben hívjon minket bizalommal, a legjobb tudásunk szerint orvosoljuk felmerült hangtechnikai problémáit.