Rendezvényszervezés

Céges rendezvények, prezentációk, esküvők, családi programok, privát party-k, házibulik teljeskörű szervezése és kivitelezése. Kalkulációs előretervezések, szolgáltatók előversenyeztetése, referencia munkák megtekintése. Magasszintű diszkréció, meglepetés események magasszintű előtervezése és profeszionális kivitelezése.

Ötletei, elképzelései, álmai vannak, vagy éppen semmi sem jut az eszébe? Teljes lefedettségű szolgáltatói bázis választási lehetőségekkel, egyéni ötleteihez széleskörű megoldás paletta várja cégünknél. Rendezvényének szükség szerinti, promóciós és postai anyagainak nyomdai előkészítése és legyártása. Nem ismerünk lehetetlent, minden felmerülő kérdésre találunk megoldást.

Szeretné meglepni szeretteit egy titkos meglepetés party-val? Szeretné esküvőjét a legapróbb részletekig megszerveztetni, extra műsorokkal, fellépőkkel, ceremónia vagy vőféllyel színesíteni? Szeretné cége, munkatársai részére felejthetetlenné tenni az összejövetelt, vagy annak lényegét? Ön a legjobb helyen jár, keressen meg minket elképzelésével minél hamarabb!

Fény, hang, látványshow minden mennyiségben a létező összes kiegészítővel, így a végeredmény a legegyszerűbbtől a legkomplikáltabbig, akár több helyszínen is egyszerre megoldható. Szükség esetén több rendezvény helyszín egyszerre történő lebonyolítása, projektoros kivetítőkkel történő követése, akár mintha azon a party-n is ott lenne.